کد bk-128  
نوع کاغذی  
عنوان داستان بن (حق کودک ناشنوا برای استفاده از زبان اشاره)  
نویسنده لورن فلچر  
مترجم مهروش کوشا  
ناشر آستان قدس رضوی (مشهد)  
سال انتشار 1377شمسی  
نوبت چاپ 1  
تعداد جلد 1  
تعداد صفحه 344  
زبان فارسی  
قطع وزیری  
موضوعات کودکان کرولال - انگلستان - زبان - نمونه پژوهشی ، کرولالها - روشهای ارتباطی - انگلستان - نمونه پژوهشی ، والدین کودکان معلول - انگلستان - مورد پژوهشی  
شابک 964-6700-07-1  
کد دیویی 362  
چکیده این کتاب سرگذشت فردی ناشنوا به نام بن Ben است. نویسنده از تولد تا تشخیص ناشنوایی او، اقدامات پزشکی و آموختن زبان اشاره را به تفصیل شرح داده است. مشخصات این کتاب اینگونه است:
داستان بن: حق کودک ناشنوا برای استفاده از زبان اشاره، لور فلچر، ترجمه مهروش کوشا، مشهد، انتشارات آستان قدس رضوی، چاپ اول: 1377، 344ص.

Bens story: A Deaf Childs to Sign, Lorraine Fletcher.

بیشتر مطالب کتاب درباره تلاش‌های والدین بن برای فراگیری زبان اشاره است. چون آموزش ناشنوایان در انگلستان مثل بسیاری از دیگر کشورها بر استفاده از سمعک و کسب مهارت‌های زبان گفتاری تأکید دارند، بدون اینکه به زبان اشاره جایی در آموزش‌های ناشنوایان بدهند.
اما والدین بن با تجربه دریافته بودند، زبان اشاره برای بن بهتر است و او می‌تواند با این زبان بهتر بیاموزد و بهتر ارتباط برقرار کند. از این‌رو تلاش می‌کنند برایش معلم خانگی و خصوصی بگیرند و کمک کنند تا زبان اشاره را یاد بگیرد. آنها بر این باور هستند که شادی، ارتباطات و فعالیت‌های بن پس از فراگیری زبان اشاره بیشتر شده است.
این کتاب برای همه ناشنوایان به ویژه برای والدینی که فرزند ناشنوا دارند توصیه می‌شود و دارای سیزده فصل است: تولد و تشخیص ناشنوایی؛ تلاش پزشکان برای رفع ناشنوایی بن و کمک از مددکار اجتماعی و آموزگار برای فراگیری واژه‌ها و مفاهیم؛ تلاش برای درمان ناشنوایی و ناامید شدن، فراگیری اشارات و ارتباط با ناشنوایان؛ شناخت تفاوت‌ها، وظایف مادر؛ اولویت‌ها؛ انتخاب مدرسه و شروع آموزش رسمی؛ روزنه‌های امید، تربیت و اخلاقیات؛ خاطرات از آموزش و پرورش بن.
این کتاب می‌تواند به والدین و کارشناسان یاد دهد درباره یک کودک ناشنوا روی چه مطالب و موضوعاتی تأکید کنند و به چه روشی زندگی‌نامه او را بنویسند.  
تاریخ ثبت در بانک 17 بهمن 1394  
فایل پیوست
تصویر
 
تصویر