کد pr-9117  
نام طاهره  
نام خانوادگی فیض لطف‌الله بیگی  
وضعیت جسمی فقدان حرکتی  
نوع فعالیت ورزشی ، هنری  
زبان فارسی  
مهارت از 12 سالگی کاراته را شروع کردم و در خردسالی موفق به اخذ کمربند مشکی در این رشته ورزشی شد/ این رشته ورزشی را تا دان 3 و به‌دست آوردن مقام قهرمانی کشور ادامه دادم و شاگردان قهرمان کشور نیز داشته‌ام./ رشته غواصی در شب کار می‌کند/ این رشته را تا کسب مدارج بالاتر دنبال می‌کنم.وی از غواصی تا عمق هشت متری و پنج غوص 20 دقیقه‌ای توسط خویش خبر داد قبلاً تئاتر کار می‌کرده و در آنجا با همسرش آشنا شده است.  
کشور ایران  
متن زندگی نامه نخستین بانوی معلول غواص ایرانی گفت: قوانین غواصی و زیرآب با روی زمین تفاوت دارد، چراکه نه چیزی می‌شنوی و نه چیزی می‌گویی و همه چیز با اشاره معنا پیدا می‌کند.

طاهره فیض لطف‌الله بیگی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در کرمانشاه اظهار کرد: در سن دو سالگی چهار انگشت و بخشی از پنجه دست چپم به‌علت گیر کردن در چرخ گوشت دچار معلولیت شده است.
وی با بیان اینکه در دوران کودکی برخی از همسالانم از شکل دستم می‌ترسیدند، گفت: با از دست دادن انگشتان دستم، خداوند مرا مورد لطف قرار داد و داشته‌های بسیاری به دست آورده‌ام.
نخستین بانوی معلول غواص ایرانی با اشاره به اینکه از 12 سالگی کاراته را شروع کردم و در خردسالی موفق به اخذ کمربند مشکی در این رشته ورزشی شدم، افزود: ورزش در روحیه‌ام تأثیر خوبی داشت.وی به مربیگری‌اش در سن خردسالی اشاره کرد و بیان داشت: این رشته ورزشی را تا دان 3 و به‌دست آوردن مقام قهرمانی کشور ادامه دادم و شاگردان قهرمان کشور نیز داشته‌ام.

این بانوی ورزشکار کرمانشاهی با تاکید بر اینکه از سه سال پیش تمرین در رشته ورزشی شنا را آغاز کردم، ادامه داد: شنا یک ورزش متفاوت است و این ورزش را با جدیت دنبال کردم که سرانجام به غواصی علاقه‌مند شدم.فیض غواصی در شب را رشته ورزشی عنوان کرد که به‌صورت تخصصی و مستمر دنبال می‌کند و متذکر شد: نخستین زن معلول غواص ایرانی هستم و این رشته را تا کسب مدارج بالاتر دنبال می‌کنم.وی از غواصی تا عمق هشت متری و پنج غوص 20 دقیقه‌ای توسط خویش خبر داد و یادآور شد: در آزمون غواصی موفق به کسب نمره 100 شدم و مربیانم از کار من راضی هستند.فیض متفاوت بودن شرایط غواصی را بهترین دلیل برای انتخاب این رشته ورزشی برشمرد و گفت: قوانین غواصی و زیر آب با روی زمین تفاوت دارد، چراکه نه چیزی می‌شنوی و نه چیزی می‌گویی و همه چیز با اشاره معنا پیدا می‌کند.

این بانوی ورزشکار کرمانشاهی فعالیت در عرصه تئاتر، مترجمی زبان و رانندگی را از جمله دیگر اقداماتی عنوان کرد که دنبال کرده و افزود: حتی یک‌بار دستم را از دید عمومی پنهان نکرده‌ام، زیرا این موضوع را ضعف نمی‌دانم.وی با تاکید بر اینکه کارهایی انجام داده‌ام که بسیاری از افراد سالم انجام نداده‌اند، گفت: نگاه دیگران برایم اهمیت ندارد و هرگز از وضعیت دستم یک تراژدی نساخته‌ام.

*نگاه نخستین بانوی معلول غواص ایرانی به حمایت مسئولان فیض به علاقه خود برای ادامه غواصی و پیشرفت در این رشته ورزشی اشاره کرد و متذکر شد: هزینه ادامه دادن این رشته بالاست و نیاز به حمایت مالی مسئولان و سازمان بهزیستی هستم.وی در مورد نحوه ازدواج خویش عنوان کرد: همسرم کارهای هنری انجام می‌دهد و آهنگ‌سازی بخشی از کارش است؛ زمانی‌که تئاتر کار می‌کردم با همسرم آشنا شدم و زندگی مشترک را با عشق و تفاهم آغاز کردیم.
 
تاریخ ثبت در بانک 15 تیر 1395  
فایل پیوست
تصویر