کد pr-2014  
نام یادگار  
نام خانوادگی ناوخاصی  
وضعیت جسمی نابینا  
نوع فعالیت علمی-فرهنگی ، ورزشی ، هنری  
زبان فارسی  
مهارت حافظ کل قرآن کریم حافظ، قاری، موذن، دف نواز، نوازنده و دوچرخه سوار است که با صدای خدادادی که دارد در بسیاری از برنامه های فرهنگی هنری به اجرای برنامه  
کشور ایران  
استان سنندج  
متن زندگی نامه حافظ کل قرآن کردستانی چشم انتظار دعای خیر
خبرگزاری شبستان: یادگار ناوخاصی، نوجوان 14 ساله سنندج و حافظ کل قرآن کریم تا دو روز آینده در بیمارستان نور تهران مورد عمل جراحی چشم قرار می گیرد و چشم انتظار دعای خیر برای بهبودی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، حافظ کلی که آرزو دارد چشم پزشک شود اما خودش در رویایی داشتن چشم است.
یادگار ناوخاصی، حافظ کل قرآن کریم است که از 7 سالگی حفظ قرآن را از روی سی دی و بدون آموزش و کمک گرفتن از کسی آغاز کرد و موفق شد بعد از مدت نه چندان طولانی کل قرآن را حفظ کند.
این نوجوان کردستانی متولد اول مهر سال 78 است که از 5 ماهگی به دلیل تشنج از داشتن هر دو چشم محروم شد و فقط 5 ماه از کل عمرش را بینا بوده است اما الان هم دوچرخه سواری می کند هم حافظ 30 جز قرآن کریم است.
نابینایی باعث نشد که یادگار نبوغش شکوفا نشود و الان حافظ، قاری، موذن، دف نواز، نوازنده و دوچرخه سوار است که با صدای خدادادی که دارد در بسیاری از برنامه های فرهنگی هنری به اجرای برنامه پرداخته و مورد تشویق و تحسین همگان بوده است.
وی از دانش آموزان نخبه استان می باشد و در کلاس چهارم ابتدای در دبستان استثنایی توکل سنندج مشغول به تحصیل است که با معدل 20 پله های ترقی و رشد را طی می کند.
کیفسان صفری نژاد، مادر این نوجوان به خبرنگار شبستان گفت: یادگار از سن کودکی از ذکاوت و استعداد خدادادی سرشاری برخوردار بود.
وی با بیان اینکه هیچ گاه به عنوان بچه ای نابینا نگاهش نکردم، اظهار داشت: یادگار در بیشتر کارهای منزل به من کمک می کند و موقع اذن مغرب و عشا در مسجد ادب سنندج اذان می گوید.
وی با بیان اینکه نابینایی موجب نشده است گوشه گیر و غیر اجتماعی باشد، اذعان کرد: یادگار خودش خلاق و مستعد است و در پیشرفت اش حتی در نوازندگی از هیچ استادی آموزش ندیده و خودش مربی خودش و حتی استاد من در اموزش قرآن است.
صفری نژاد از کسب رتبه های برتر در جشنواره ها و مسابقات استانی و منطقه ای و کشوری یادگار نیز خبر داد و خاطر نشان کرد: در چند ماه آینده یادگار همراه با کارمندان شهرداری به هند سفر می کند و قرار است در آنجا به اجرای برنامه بپردازد.
وی در مورد روند درمان یادگار نیز گفت: از 3 سال پیش برای پیوند قرینه درخواست دادیم که دو روز گذشته از بیمارستان نور تهران تماس گرفتند و قرینه چشم چپ کودکی که اعضای بدنش بر اثر مرگ مغزی اهدا شده بود به یادگار اهدا شد.
مادر یادگار با اشاره به ویژگی های فردی و اخلاقی و اجتماعی فرزندش افزود: هوش، ذکاوت، پشتکار یادگار همواره همه را شگفت زده کرده است و روحیه خوبی دارد.
یادگار در پاسخ به سوال خبرنگار شبستان که آرزوی داری در آینده چه شغلی داشته باشی، گفت: دوست دارم جراح و متخصص چشم شوم تا دیگر هیچ کودک نابینایی در سرزمینم نباشد.

 
تاریخ ثبت در بانک 31 فروردین 1395  
فایل پیوست
تصویر