کد pr-2005  
نام بهزاد  
نام خانوادگی مزارعی  
سال تولد 1369  
وضعیت جسمی نابینا  
نوع فعالیت علمی-فرهنگی  
زبان فارسی  
تحصیلات کارشناسی علوم قرآن  
مهارت قران پژوه و حافظ کل قرآن فوتبال 5 نفره کار می‌کرده است و تا سطح استان پیشرفت داشته است.  
اهم فعالیت ها اینجانب طی 2 سال حضور در یکی از مدارس شبانه روزی بیت الاهزان استان فارس قرآن را آموخته و بصورت کامل حفظ کردم. همچنین مدرک تحصیلی خود را از راه متعارف آن و حضور در دانشگاه کسب نکرده‌ام بلکه از طریق حفظ کل قرآن و شرکت در کنکور ارشد و گذراندن دوره کوتاهی در تهران و یک آزمون نهایی دریافت کرده‌ام. در زمینه حفظ در مسابقاتی که جهاد کشاورزی در شهر مشهد در سال 1393 برگذار می‌کرد توانستم مقام سوم کشور را در حفظ 10 جزء به دست آورم. همچنین مقام دوم مسابقات اوقاف در حفظ 20 جزء در سال 1395، مقام سوم مسابقات اوقاف در حفظ 10 جزء در سال 1394، مقام دوم مسابقات بسیج در حفظ کل در سال 1394، مقام اول مسابقات جهاد کشاورزی در حفظ کل در سال 1395 و دیگر عناوین از موفقیت‌های من در سطح استان می‌باشند. در زمینه ورزش در رشته‌های فوتبال نابینایان و دومیدانی فعال می‌باشم. در رشته فوتبال مقام دوم کشور را به همراه تیم استان فارس در شهر کرمان کسب کردیم. همچنین در رشته دومیدانی مدال نقره ماده 400 متر در مسابقات کشوری مشهد در سال 1390 و مقام اول ماده پرش طول در مسابقات دانش‌آموزی مشهد در سال 1387 را به دست آورده‌ام. لطف خداوند، تلاش و پیگیری‌های اینجانب و تشویق و حمایت‌های پدر و مادرم عوامل پیشرفت من در فعالیت‌هایم می‌باشند.  
کشور ایران  
استان فارس  
شهر فراشبند  
متن زندگی نامه گروه موسسات قرآنی مردم‌نهاد: نقص بینایی در کسب دانش روز باعث بروز محدودیت‌هایی می‌شود، امّا می‌توان این محدودیت‌ها را از بین برد و در این راستا بهزاد مزارعی، یکی از روشندلان این مرز و بوم توانسته به مدت یک سال و هفت ماه حافظ کل قرآن شود.
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با وجود پیشرفت‌های علمی، پیشگیری و درمان معلولیت‌های گوناگون آرزویی بیش نیست. نابینایان به عنوان قشری از جامعه و به عنوان کسانی که درمان معلولیت آنان تا حدّی ناممکن به نظر می‌رسد، مطرح شده‌‌اند.
در چنین مواردی لازم است تا سعی بر شناخت استعدادهای دیگر اعضای جسمی افراد نابینا و رشد حرکتی آنها شود. اغلب نابینایان از گروه مادرزادی محسوب می‌شوند که این عامل رنج بسیاری را در فضای خانواده به ویژه پدر و مادر را به دنبال دارد.
در برخی از خانواد‌ه‌ها نه تنها روحیه اعتماد به نفس را از فرزندان خود می‌گیرند، بلکه به آنان تلقین می‌کنند که نابینا بودن نوعی فاجعه در زندگی آنان محسوب می‌شود که به طور یقین اتفاق این رویداد ناراحت کننده، منجر به تغییر شرایط زندگی فرد نابینا خواهد شد.

به عقیده عموم مردم، تضعیف روحیه نمی‌تواند نقش ویژه‌ای در ارتقای توانمندی فرد نابینا داشته باشد. به ‌طور کلی باید سعی شود تا والدین افراد نابینا به این موضوع آگاه شوند که با آموزش‌های لازم می‌توانند از فرزندانشان یک قهرمان بسازند تا در برخی از فعالیت‌های دینی، فرهنگی، مذهبی، قرآنی، علمی، پژوهشی و ... نقش پُررنگی داشته باشند.
اگر چه نقص بینایی در کسب دانش روز باعث بروز محدودیت‌هایی خواهد شد، امّا به هر دلیلی می‌توان آن را ممکن ساخت. به عنوان مثال استفاده از کتاب‌های آموزش قرآن با خط بریل و قلم‌های هوشمند؛ این امکان را فراهم می‌کند تا فرد نابینا احساس تخریب از سوی دوستان و آشنایان نداشته باشد، چرا که این افراد می‌توانند در آینده به مدارج علمی بالاتر در آموزش عالی قرآن دست یابند.
بهزاد مزارعی، یکی از روشندلان این مرز و بوم است که با وجود عدم امکانات لازم و سختی رفت و آمد در فراش‌بند، یکی از شهرهای استان فارس توانسته به مدت یک سال و هفت ماه حافظ کل قرآن شود.

به ‌طور یقین زندگی نابینایان به خودی خود هزینه‌های زیادی دارد، از آموزش گرفته تا تفریحات و رفت و آمد در شهر؛ امّا از آن جایی که مزارعی، این حافظ قرآن علاقه وافری به تلاوت آیات قرآن داشته، توانسته این مقوله را ثابت کند که پلک زدن یا نزدن هیچ تأثیری در پیشبُرد اهدافش ندارد.
هم‌کلام با یک حافظ روشندل
فراش‌بند یکی از شهرهای استان فارس است که در 180 کیلومتری شیراز قرار دارد. در این شهر امکانات آموزشی لازم فراهم شده، امّا آن چه مشهود است، عدم توجه به روشندلان و نیازهای آنان است.
بهزاد مزارعی همراه با خانواده‌اش که شامل دو برادر و سه خواهر می‌شود، زندگی می‌کند. این حافظ قرآن که متولد 1369 است، توانسته تا مقطع دیپلم به تحصیل بپردازد و یکی از چشم‌اندازهای وی، ورود به دانشگاه و کسب مدارک عالیه است.
این حافظ قرآن به هنگام ورود به مقطع دبیرستان با دوستانی آشنا شد که با قرآن مأنوس هستند و بخشی از وقت خود را به فراگیری قرآن اختصاص می‌دهند. از آنجایی که وی علاقه بسیاری به قرآن داشت، از طریق دوستان با مدرسه شبانه‌روزی حفظ و تفسیر یک ساله کل قرآن آشنا شد.

امّا به دلیل محدودیت‌های رفت و آمدی، نمی‌توانست در طول روز به دو مکان آموزشی مراجعه کند و باید شرایطی فراهم می‌شد تا وی از رشد فناوری در زمان حاضر به نحو مطلوب استفاده کند. سرانجام پس از اخذ مدرک دیپلم همراه با دوستان خود به مدرسه شبانه‌روزی حفظ و تفسیر یک ساله کل قرآن مراجعه کرد و از همان لحظه بود که به حفظ قرآن پرداخت.
به گفته این حافظ قرآن، مدرسه شبانه‌روزی حفظ و تفسیر قرآن توانست سرنوشت وی را تغییر دهد، به گونه‌ای که هیچ‌گاه فراموش نکند که نابینایی مانع رشد و ترقی نمی‌شود، بلکه می‌توان یک فرد سازنده یا الگویی با انگیزه برای نسل جوان شد.
البته نحوه برخورد مسئولان یک مرکز آموزشی برای تربیت فرد نابینا بسیار تأثیرگذار است، بدین دلیل که فرد نابینا با یک رفتار خشمگین مربی دچار دلزدگی و سرخوردگی می‌شود.
مزارعی با اشاره به رفتارهای سازنده مربیان و مسئولان مدرسه شبانه‌روزی حفظ و تفسیر قرآن می‌گوید: وجود الگوهای رفتاری کادر اجرایی این مدرسه توانست در جهت‌دار شدن و تحقق یافتن انگیزه‌های بنده نقش بسزایی داشته باشد.
به طور کلی تنها کافی است، فرد نابینا با باور داشتن توانایی‌‌های خود، در سرانجام رسیدن اهداف از هیچ تلاشی دریغ نکند، آن موقع است که می‌توان استعداد و انگیزه‌های درونی او را نگریست.
دلایل حضور نابینایان در جامعه
این نکته حائز اهمیت است که در برقراری با افراد نابینا باید به گونه‌ای رفتار شود تا این درک در آنان نهادینه شود که از نظر شخصیتی، تفاوتی با افراد بینا ندارند؛ لذا این عامل می‌تواند یکی از عوامل اصلی حضور و شکل‌گیری نابینایان در جامعه باشد.
مزارعی درباره نحوه حضور خود در جامعه و برقراری ارتباط با عموم مردم می‌گوید: شاید اوایل دچار مشکل بودم، امّا در حال حاضر توانسته‌ام رابطه مطلوبی را با مردم برقرار کنم؛ وقتی افراد به من نزدیک می‌شوند، خود را معرفی می‌‌کنند تا از حضورشان آگاه شوم که در نهایت می‌توانم از محیطی که در آن قرار دارم، استفاده بهینه کنم و حس اعتماد به نفس داشته باشم.
بنابر اظهارت وی، با بهره‌برداری از سیستم‌های گویای نوین می‌توان توانایی آموزش و یادگیری نابینایان را افزایش داد؛ در واقع لازم است تا محیطی برای پرورش استعدادهای بالقوه این افراد فراهم شود.

این حافظ قرآن درباره نحوه حفظ آیات قرآن می‌گوید: بالطبع به دلیل عدم تصویر ذهنی از آیه‌های قرآن، حفظ هر آیه از قرآن مشکل بود، به گونه‌ای که تا دو هفته اول برای هر صفحه از قرآن، 12 ساعت به استماع آیات می‌پرداختم، امّا با توکل بر خدا و همیاری عبدالمهدی برامسی، از مربیان قرآن مدرسه شبانه‌روزی حفظ و تفسیر قرآن توانستم طی یک سال و هفت ماه کل آیات را حفظ کنم.
عصای سفید؛ رعایت حقوق اجتماعی فرد نابینا در جامعه
عصای سفید از دیرباز میان مردم، دارای جایگاه ویژه‌ای است و به طورکلی هر فردی در هر نقطه‌ای از جهان می‌داند که فرد نابینا برای در امان ماندن از خطر وسایل نقلیه باید این ابزار حرکتی استفاده کند و استفاده از این عصا نشانگر مستقل بودن نابینایان است.

باید یادآور شد که نابینایان می توانند از تمامی امکانات رفاهی از جمله پیاده‌روها و خیابان‌ها بهره لازم را ببرند؛ حتی در صورت امکان می توانند از وسایل حمل و نقل همچون اتوبوس و اتومبیل استفاده کنند، بنابر این استفاده از عصای سفید منجر به رعایت حقوق اجتماعی نابینایان در جامعه می‌شود.
مزارعی به عنوان یک فرد نابینا بدون وابستگی به اعضای خانواده نیز به وسیله عصای سفید می‌تواند در شهر عبور و مرور کند. به عقیده وی، زمانی که یک مسیری را طی می‌کند، برای افراد دیگرمشکل ایجاد نمی‌کند، بدین دلیل که خداوند به افراد نابینا استعداد بالقوه‌ای در زمینه شناسایی محیط را داده است.
ضرورت آشنایی متولیان امور با وضعیت نابینایان
عبدالمهدی برامسی، مربی قرآن مدرسه شبانه‌روزی حفظ و تفسیر قرآن درباره نحوه آموزش به نابینایان می‌گوید: متولیان امور آموزشی و پرورشی باید نسبت به وضعیت نابینایان و نحوه ارتباط با آنان، آگاهی لازم را داشته باشند. در واقع تربیت افراد نابینا نیازمند همکاری مستمر کادر آموزشی متخصص است.
وی با تأکید بر ساماندهی نگرش جامعه به نابینایان اظهار کرد: لازم است تا زمینه لازم را برای ایجاد و تقویت انگیزه‌های بالنده در نابینایان فراهم شود که این عامل از سوی آحاد مردم ایجاد می‌شود.

این مربی قرآن درباره آموزش قرآن ویژه فرد نابینا معتقد است که باید از ابزارهای آموزشی به روز با کتاب‌های خط بریل برای ارائه مباحث قرآنی استفاده کرد تا این افراد علاوه بر استماع تلاوت آیات قرآن نیز با خط بریل و کاربرد آن آشنا شوند.
به طور یقین یک فرد نابینا برای حضور در جامعه نیازمند مهارت‌های اجتماعی و ارتباطی است که این عامل باید از طریق حضور در اماکن آموزشی همانند موسسات قرآنی و یا مدارس محقق و تقویت شود.
حقوق شخصی و اجتماعی نابینایان با سایر افراد جامعه برابر بوده و این افراد نیازی به ترحم و دلسوزی دیگران ندارند؛ امید است تا با اجرای فرایند توانمندسازی حرفه‌ای و شغلی، این افراد را یاری کرد تا به استقلال شغلی برسند و در نهایت سربار خانواده و جامعه نباشند، بلکه با پیوستن به بازار کار بر تولید ملی بیافزایند.

گفت‌وگوی فارس با حافظ قرآن فراش‌بندی
روشندلی که در آرزوی طلبگی ماند اما حافظ کل قرآن شد
تلاش کردم در حوزه تحصیل کنم اما مسئولان حوزه موافقت نکردند. دوست داشتم حداقل در رشته علوم قرآنی و یا الهیات درس بخوانم در کل دوست داشتم برای اسلام فداکاری و خدمت کنم تا اینکه وصف مدرسه شبانه‌روزی حفظ قرآن را شنیدم و به اینجا آمدم.


خبرگزاری فارس- مهدی احمدی: «بهزاد مزارعی» حافظ روشندل قرآن کریم است که با حضور در مدارس شبا‌نه‌روزی حفظ قرآن موسسه بیت‌الاحزان حضرت «زهرا(س)» در مدت دو سال موفق به حفظ کل قرآن کریم شد.
وی سال گذشته در دوره‌های این موسسه شرکت کرد و با تلاش فراوان همه سختی‌های کار را یکی پس از دیگری پیش سر گذاشت و در نهایت به تازگی با تکمیل کردن حفظ خود از مدرسه شبانه‌روزی «امام‌حسن مجتبی(ع)» فارق‌التحفیظ شد.
به منظور آشنایی بیشتر با این حافظ روشندل دقایقی را با وی به گفت‌وگو نشستیم.
خود را معرفی کنید؟
«بهزاد مزارعی» هستم متولد 1369 شهرستان فراش‌بند استان فارس. همچنین تا مقطع پیش دانشگاهی در رشته علوم انسانی درس خواندم.
ترجیح دادم ابتدا دبیرستان را به پایان برسانم بعد قرآن حفظ کنم
چه شد به سمت حفظ آمدید و چگونه با مدارس شبانه‌روزی بیت‌الاحزان آشنا شدید؟
من از کودکی به حفظ قرآن علاقه داشتم. دو نفر از دوستانم چند سال پیش به مدارس شبانه‌روزی حفظ آمده بودند و همان موقع چون می‌دانستند به حفظ علاقه دارم از من خواستند به مدرسه شبانه‌روزی حفظ بیایم. اما خودم ترجیح دادم ابتدا درس را به پایان برسانم، سپس به حفظ قرآن روی آورم.



پیش از آشنایی با موسسه کار حفظ قرآن انجام می‌دادید؟
قبل از آمدن به مدرسه شبانه‌روزی برای خواندن قرآن نیاز به حفظ داشتم زیرا نمی‌توانستم از رو بخوانم پس تلاش‌هایی برای حفظ قرآن انجام دادم. اما هنگامی که به مدرسه شبانه‌روزی آمدم متوجه شدم کارهایی که انجام داده‌ام چندان فایده ندارد و باید از نو شروع کنم. زیرا روش‌های حفظ و مروری که قبلاً داشتم چندان درست نبوده.
به جدایی از خانواده عادت دارم
عکس‌العمل خانواده از انتخاب شما چه بود؟
خانواده همواره به نظرات من احترام می‌گذارند. آنها می‌دانستند که من به فعالیت‌های قرآنی علاقه دارم از این رو موافقت کردند که به مدرسه شبانه‌روزی حفظ بیایم. البته بچه‌های نابینا شرایط متفاوتی با سایر دانش‌آموزان دارند زیرا مدارس ما شبانه‌روزی است و من از همان اوایل تحصیل در مدارس شبانه‌روزی درس می‌خواندم از این رو خانواده با جدایی من مشکل چندانی نداشتند.
این مدرسه با مدارس دیگر شبانه‌روزی که تجربه آن را دارید چه تفاوت‌هایی دارد؟
اینجا خیلی بهتر است. هم از لحاظ امکانات، فضای معنوی، اخلاق و رفتار مسئولان و قرآن‌آموزان اینجا بهتر است. اگر امروز بخواهم از بین این دو مدرسه شبانه‌روزی که تجربه کردم یکی را انتخاب کنم اینجا را انتخاب می‌کنم.
در دوران تحصیل سطح درس شما چگونه بود؟
گاهی خوب گاهی بد، اما در کل از من به عنوان یک دانش‌آموز نسبتاً خوب یاد می‌شد. اینجا هم در حد توان تلاش می‌کنم مثلاً حداقل روزانه 10 ساعت مطالعه می‌کنم یعنی سه جزء مرور، سه جزء درس‌های قبلی و روزانه 1.5 صفحه هم باید حفظ کنیم.
از ابتدای کار با مشکلات کنار آمدم و در دو سال حافظ کل قرآن شدم
امسال با همین بچه‌ها وارد مدرسه شبانه‌روزی حفظ شدید؟
نه من سال گذشته به مدرسه شبانه‌روزی آمدم و در آن سال 15 جزء حفظ کردم و امسال هم 15 جزء دوم را حفظ کردم. از روزی که به اینجا آمدم می‌دانستم کار برای من بسیار سخت‌تر است، زیرا سایر بچه‌ها از تصویر هم استفاده می‌کنند، اما من فقط استماع می‌‌کنم از این رو از همان ابتدا با این موضوع کنار آمدم که من در یک سال نمی‌توانم کل قرآن را حفظ کنم.
از قرآن بریل استفاده نمی‌کنید؟
قرآن بریل دارم اما نمی‌توان از آن استفاده کرد. در قرآن بریل در هر خط تنها چند کلمه وجود دارد در حالی که ما باید بر اساس شماره صفحه و آیه حفظ و مرور کنیم. در این صورت نمی‌توان با قرآن بریل بر اساس قرآن عثمان طه حفظ کرد.
کیفیت حفظم مطلوب است
از نظر خودتان کیفیت حفظتان چگونه است؟
اگر برگه‌ها و نمره‌های من را ببینید متوجه می‌شوید که من تلاش خودم را می‌کنم و نمرات من تقریباً مانند سایر بچه‌ها است. البته گاهی نمره‌های من از سایر بچه‌ها بهتر است، در کل فکر می‌کنم کیفیت حفظ من مطلوب باشد.
ما همیشه شنیده‌ایم کسانی که یکی از حواس پنجگانه را ندارند حس‌های دیگرشان قوی‌تر است. این در مورد شما هم صدق می‌کند.
من نمی‌توانم ببینم اما گوشم بسیار قوی است چون مدام از آن استفاده می‌کنم همین جا خود بچه‌ها به این امر اذعان می‌کنند که در جمعی که چند نفر با هم صحبت می‌کنند من صداها را به خوبی تشخیص می‌دهم که سایرین نمی‌توانند تشخیص دهند.
صحبت‌های مخالف انگیزه‌ام را برای حفظ بیشتر می‌کرد
در طول دوران حفظ عکس‌العمل افراد از کار شما چگونه بود. آیا به شما نمی‌گفتند کار سخت است ادامه نده فقط به تلاوت اکتفا کن؟
با نظرات مختلفی روبرو بودم برخی می‌گفتند کارت خوب است برخی می‌گفتند تو نمی‌توانی، به این افراد محکم می‌گفتم من می‌توانم و در این راه موفق می‌شوم. خود خدا هم گفته هر کس تلاش کند ثمره‌اش را می‌بیند، صحبت‌های مخالفان انگیزه من را برای حفظ قرآن بیشتر می‌کرد.
در ابتدا آرزوی حفظ سوره «حجر» را داشتم اما حافظ کل شدم
در دوران تحصیل فکر می‌کردید که روزی شما حافظ کل قرآن شوید؟
آرزو داشتم اما فکر نمی‌کردم بتوانم حافظ کل قرآن شوم. حتی در دوره آزمایشی کار را با سوره «حجر» آغاز کردیم که 99 آیه دارد با خود می‌گفتم مگر من می‌توانم 99 آیه را حفظ کنم، اما به لطف خدا دیدم که این کار شدنی است و می‌توان حافظ کل قرآن شد.
پیش از آمدن به مدرسه شبانه‌روزی فوتبال بازی می‌کردم
با مشکلات و سختی‌ها و دوری خانواده چطور کنار آمدید؟
به هر حال هر کاری سختی‌هایی دارد و باید انسان از یک چیزهایی بگذرد تا چیزهای بهتری بدست آورد. من قبل از مدرسه شبانه‌روزی ورزش می‌کردم، فوتبال 5 نفره بازی می‌کردم و تا سطح استان هم پیش رفتم اما هنگامی که به مدرسه شبانه‌روزی حفظ قرآن آمدم آن را کنار گذاشتم و حتی برخی اوقات دوست داشتم مقطعی فوتبال بازی کنم اما دیدم ممکن است محفوظاتم از بین برود از این رو فقط به کار حفظ پرداختم و به لطف خدا ثمره‌اش را هم دیدم.



حوزه علمیه با تحصیل من مخالفت کرد
در نوجوانی قصد داشتید چه کاره شوید و در آینده چه راهی را طی کنید؟
قصد تحصیل در حوزه را داشتم و برای آن تلاش کردم مسئولان حوزه با حضورم موافقت نکردند. دوست داشتم حداقل در رشته علوم قرآنی و یا الهیات درس بخوانم و یا حداقل بتوانم به اسلام خدمت کنم تا اینکه وصف مدرسه شبانه‌روزی را شنیدم و به اینجا آمدم.
مشکل بینایی از چه زمانی برای شما بوجود آمد؟
مشکل بینایی من مادرزادی است.
دوستان و اقوام را به حفظ قرآن تشویق می‌کنم
از زمانی که شما پای به عرصه حفظ گذاشته‌اید در خانواده شما هم تأثیری داشته است؟
بله خانواده و دوستان احترام بیشتری به من می‌گذارند و حتی اغلب دوستان و قرآن‌آموزان مدرسه می‌گویند حضور شما و تلاشت روحیه ما را بالا می‌برد. خودم هم همواره تلاش می‌کنم دوستان، اقوام و آشنایان را به حفظ قرآن تشویق کنم.
شما چه آرزو و یا دغدغه‌ای دارید؟
دوست دارم بعد از اینکه قرآن را حفظ کردم بتوانم در همین عرصه فعالیت داشته، آنچه آموخته‌ام به دیگران انتقال دهم و در امر تربیت حافظان قرآن سهیم باشم.
هنگامی که از مدرسه شبانه‌روزی رفتید قصد انجام چه کاری را دارید؟
شاید به ازدواج فکر کنم اما دوست دارم در زمینه قرآن فعال باشم. البته با توجه به مشکلات مالی خانواده ازدواج قدری سخت است اما ما سعی خود را می‌کنیم خدا هم کمک می‌کند.
دوست دارم همسرم حافظ کل قرآن باشد
دوست دارید همسرتان حافظ کل قرآن باشد؟
بله، بسیار خوب است زیرا این امر در نگهداری محفوظات، در درک متقابل، تربیت فرزند و در همه ابعاد زندگی موثر است.
کمی بیشتر توضیح دهید آشنایی همسر شما با قرآن چه تأثیری در زندگی دارد؟
مثلاً اگر من ناراحت باشم کسی که قرآنی باشد به دنبال این است علت ناراحتی را بفهمد و آن را حل کند. حافظ بودن همسر در مقید بودن به مسائل شرعی، حجاب و همه زمینه‌ها تأثیر دارد و مطمئن باشید یک حافظ قرآن مراقبت‌های بیشتری از خود و زندگی‌اش دارد.
امیدوارم خیران و مسئولان با کمک بیت‌الاحزان در گسترش مدارس شبانه‌روزی گام بردارند
نظر شما درباره موسسه بیت‌الاحزان چیست؟
من در حدی نیستم که بیت‌الاحزان را ارزیابی کنم. اینجا امکاناتی فراهم شده و با نظم و اصول خاصی کار پیش می‌رود. فقط دعا می‌کنم بیت‌الاحزان پایدار باشد و بعد از ما بتواند سال‌های سال حافظ قرآن تربیت کند تا بر روی جامعه و خانواده تأثیر بگذارد. امیدوارم با کمک خیران و مسئولان شعب موسسه و مدارس شبانه‌روزی روز بروز گسترش یابد.
اخلاص و توجه اهل‌بیت(ع) عامل موفقیت بیت‌الاحزان است
عامل موفقیت بیت‌الاحزان را چه می‌دانید؟
عامل اصلی اخلاص این دوستان است که با دل و جان در این راه کار می‌کنند و دست «اهل‌بیت(ع)» خصوصاً حضرت «زهرا(س)» در موفقیت موسسه تأثیر دارد و مطمئن باشید این موفقیت ادامه خواهد داشت و امیدواریم در دنیا هم شاهد موفقیت بیت‌الاحزان باشیم.
البته مهم این موسسه نیست آنچه مهم است این است که کارهای قرآنی به خوبی پیش برود اما فعلاً بیت‌الاحزان است که موفق بوده و امید است حمایت شود.
مسئولان به حفظ قرآن بها دهند تا خواست آقا محقق شود
در پایان حرفی دارید؟
از مسئولان انتظار می‌رود که به فعالیت‌های قرآنی بیشتر اهمیت دهند. در جامعه ما برای موضوعات دیگر هزینه‌های هنگفتی صرف می‌شود و باید در قرآن هم این پول‌ها خرج شود.
اگر از من سوال کنید چرا این مدارس را انتخاب کردید می‌گویم شما اگر جای بهتری سراغ دارید معرفی کنید تا من به آنجا بروم. متأسفانه امکانات چندانی در کشور وجود ندارد و همین چند مدرسه شبانه‌روزی در کشور است، پس از مسئولان انتظار می‌رود به این امر بیشتر توجه کنند تا خواست حضرت آقا مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ محقق شود.

 
تاریخ ثبت در بانک 31 فروردین 1395  
فایل پیوست
تصویر