کد sr-840  
عنوان اول مقایسهٔ میزان رضایت زناشویی والدین فرزندان عقب‌ماندهٔ ذهنی تربیت‌پذیر بهره‌مند و بی‌بهره از خدمات توانبخشی (آموزشی- مالی) مراکز بهزیستی شهرستان خرم آباد  
نویسنده شجاع کرمی  
نویسنده پرویز شریفی درامدی  
نویسنده مجید طاهریان  
نویسنده ابراهیم محمودی مهر  
نویسنده اعظم کرمی  
نوع کاغذی ، الکترونیک  
مقاله نشریه مطالعات ناتوانی  
شماره پیاپی 6  
سال 1392شمسی  
ماه زمستان  
شماره صفحه (از) 71  
شماره صفحه (تا) 77  
زبان فارسی  
موضوعات رضایت زناشویی ، خدمات توانبخشی ، مراکز بهزیستی ، کودکان عقب‌ماندهٔ ذهنی تربیت‌پذیر  
توضیحات چکیده
هدف: هدف از انجام تحقیق حاضر مقایسهٔ رضایت زناشویی والدین کودکان عقب‌ماندهٔ ذهنی تربیت‌پذیر بهره‌مند و بی‌بهره از خدمات توانبخشی آموزشی و مالی بود.
روش‌بررسی: این پژوهش از نوع توصیفی به روش پیمایشی بود. جامعهٔ آماری این پژوهش شامل والدین کودکان عقب‌ماندهٔ ذهنی تربیت‌پذیر بودند. نمونه‌ای به حجم 240 نفر با گروه‌های بهره‌مند و بی‌بهره از خدمات آموزشی و مالی به روش نمونه‌گیری تصادفی ساده از آن‌ها انتخاب شد. ابزار اندازه‌گیری در این پژوهش پرسشنامهٔ رضایت زناشویی انریچ بود. برای تجزیه‌و‌تحلیل داده‌ها از شاخص‌های آمار توصیفی (میانگین، انحراف‌معیار) و روش‌های آمار استنباطی (تحلیل واریانس یک‌راهه و آزمون‌های تعقیبی) استفاده شد.
یافته‌ها: به‌طور کلی، یافته‌ها نشان داد که بین رضایت زناشویی (گروه‌های بی‌بهره از خدمات آموزشی و مالی) و گروه‌های بهره‌مند از خدمات آموزشی و مالی تفاوت معنادار بوده (0٫039=p)، همچنین بین گروه فقط برخوردار از خدمات توانبخشی آموزشی و گروه‌های بی‌بهره از خدمات توانبخشی آموزشی و مالی تفاوت معنادار است (0٫031=p).
نتیجه‌گیری: نتایج نشان داد که گروه بهره‌مند از خدمات آموزشی و مالی از گروه بی‌بهره از خدمات آموزشی و مالی از رضایت‌مندی بیشتری برخوردار بوده و گروه برخوردار از خدمات آموزشی نسبت به گروه بی‌بهره از خدمات آموزشی و مالی از رضایت بیشتری برخوردار است.
واژه‌های کلیدی: رضایت زناشویی، خدمات توانبخشی، مراکز بهزیستی، کودکان عقب‌ماندهٔ ذهنی تربیت‌پذیر  
تاریخ ثبت در بانک 18 اسفند 1394  
فایل پیوست
تصویر